Subtils Malinois  

Results/Resultat

2018-06-16/17 Strömsunds BK. Intensiv agilityhelg i Strömsund. Nougat levererar direkt med två vinster, en pinne i ag.klass 2 och uppflytt till klass 3! På söndagen ytterligare två finfina lopp men tyvärr en olycklig femma i varje. Placering 1 och 2.  Nyxha blandar och ger. Lördagen var temat disk i samtliga lopp, men ändå med många fina bitar. På söndagen gick hon jättefint men hade en rivning i ho 3 med plac 4 och sen avslutar hon med att nolla agility 3 och komma 2:a. Duktig Nyxha!

2018-06-10 Vilken dag! Subtils Mirage (Mirre) och Marianne tar grand slam på Piteå BK’s utställning. Excellent, Ck, Cert, BIR, BIS-Bruks och BIS! Domare: Sonny Ström (och Yvonne Brink i BIS- finalen) Grymt roligt! Stort grattis!

2018-06-09 Söderhamns BK, lägre klass spår i stekande hetta och snustorrt i marken blev en svår utmaning för Nougat. Många pinnar kvar i skogen och lite slarv på lydnadsplanen gjorde att poängen inte räckte till uppflytt denna gång, men väl ett godkänt resultat. Och en ny titel SPH I. Grattis till den! Ni fixar uppflyttningen nästa gång!  

2018-06-03 Häverö BK. Jag lånade Nougat och drog till Häverö för agilitytävlingar i kl 2 med honom och Nyxh. Vansinnigt varmt och många lopp för de gamla benen blev det men vi fick med oss två pinnar hem i varje fall. En för Nougaten (som nollade och kom tvåa) och en för Nyxh (nolla med tredjeplats). I och med det fick hon så äntligen sin Ag D II-titel också så från och med nu blir hon en renodlad klass 3-hund. 

2018-05-12 Agilityhelg i Härnösand. Nougat levererar direkt i Ag2 med vinst och pinne. Grattis! Nyxh debuterade i klass 3 med den äran. Inga resultat att yvas över men en riktigt fin känsla. 

2018-05-06 Tammerfors. S. Noblesse Noble (Mårten) slår till och blir andra bästa hane med cert och r-CACIB (som kommer att bli CACIB) i Tammerfors idag! Jätterbra gjort! Konkurrensen är alltid stentuff i Finland där det finns många snygga hundar. 

2018-04-22 Mora BK´s tävling i Mockfjärds ridhus blev en extremt lång dag som ändå slutade på bästa sätt med att Nougaten tog sin sista pinne i agilityettan och äntligen blev klass 2-hund fullt ut. Placeringen blev en andraplats av drygt 20 starter. Bra jobbat! Grattis! 

2018-04-14 Timrå BK arrangerade 4 lopp i agilityklass 2 i hallen i Söråker. Inte nyxhas favoritställe direkt men hon gjorde ändå fina lopp rakt igenom och ett av dem nollade vi t om, med vinst och pinne som följd! Kul!

2018-04-09  sagik Bollnäs, En liten kvällstävling med få startande och Nyxh kommer till sin rätt. Två segrar, två pinnar i hoppklass 2 och därmed äntligen också titeln AgHD II i hamn! Som vi har väntat... Glad matte!

2018-03-09 Nougat vinner Årets Bästa Belgare 2017 i rallylydnad F! Stort grattis 

2018-03-04 Fagersta KK, Agilitysäsongen kunde inte ha startat bättre för Nougat (S. Nougat Nordique) och matte Hanna som rivstartade med felfritt lopp, vinst och pinne i agility klass 1 idag. De sopade banan med hela 34 konkurrenter i storleksklassen! Bra jobbat! 

2018-01-14 Lathis. Mårten får en fin start på utställningssäsongen när han blir ex 1 ökl, 4:e bästa hane och får reserv-cert för rasspecialisten Antti Nieminen i Lathis. Stort grattis! 

2017-11-25/26 Agilityhelg i Söråker för Nyxh och Nougat. Inomhus och jättetrångt och stökigt men båda hundarna fixar det fint. Nyxh fick inga resultat med sig, ett fint nollat hopplopp som tidsmässigt inte räckte till pinne och i övriga riktigt bra sekvenser men lite "stolpe ut" den här gången. Nougat tog hem två pallplatser (3:a), ett nollat hopplopp strax utanför pinnplats och i övrigt riktigt snygga lopp. Vi kommer igen till våren! 

2017-10-15 Sundsvalls BK. Debut för Nougat (S Nougat Nordique) i lydnadsklass 2. Många nya moment och lite finputs saknas fortfarande här och där, men det blev ändå en godkänd debut med klassvinst på 208,5 p som helt klart gav mersmak! Grattis! 

2017-10-08 Skellefteå BK. Marianne och Mirre (S Mirage) har tävlat lägre klass spår med den äran idag! Full pott på spåret, 8,5-8 på upptaget och en stabil lydnad räckte för att nå den åtråvärda gränsen för uppflyttning med råge! Megastort grattis säger vi! Sååå välförtjänt!!

2017-09-17 Tollarps BK, lydnadsdebut för Noir (S. Nuit Noire). Enligt matte Kerstin hade den unge herr'n lite väl mycket energi och därmed också lite svårt med koncentrationen bitvis men de fick betyg på allt och 145,5 p och godkänd blev resultatet. En fin debut! Välkomna ut på tävlingsbanorna och lycka till i fortsättningen!  

2017-08-26 Ny titel för Mirre (S. Mirage) efter två kvalificerande rundor i rallylydnad avancerad klass i Luleå idag. 88 respektive 80 p kammade de hem och därmed var titeln RLD A bärgad! Stort grattis! 

2017-08-11 Nya fina lydnadsresultat, denna gång levererade av Marianne och Mirre (S. Mirage). De tävlade i klass 1 i Byske och fick då ihop 270,5 p och ett förstapris. De fick även den äran att stå överst på prispallen. Stort grattis! 

2017-08-08 Hanna och Nougat ångar på. Idag var det lydnadsklass 1 på Bollnäs BK som gällde och de levererade ett riktigt snyggt program som räckte till vinst på 273 p och därmed också ett förstapris! Stort grattis! Mycket bra jobbat i värmen!

2017-08-06 Örnsköldsviks BK, Nougat avslutar en lyckad agilityhelg med vinst och pinne i Ag1! Grattisar i massor!

2017-08-05 SBU Södertälje Vilken dag! Subtils Nuit Noire, ex1 ukl, Nyxh Sweet Vulcan, ex 1 ck bkl, 3btkl cert och därmed Svensk Utställningschampion (SE Uch), Bijou v H Schothorsterpark, ex 1 ck vkl, 2 btkl, BIR-bruksmeriterad, BIR-veteran, BIS 1 Bruksmeriterad och BIS 1 Veteran!

Och samtidiga agilityresultat från Örnsköldsvik; Subtils Nougat Nordique, nollat lopp och andraplats i Ho2. Tyvärr bara en pinne.

2017-07-27 Härnösands BK, kvällstävling i agility med 1x Ag2 och 2x Ho2 på agendan. Nyxh diskar båda hopploppen men båda loppen var trots det riktigt fina och med en bra känsla. I agilityklassen sätter hon klassens enda nolla, vinner och får sista pinnen för uppflytt till klass 3! Duktigaste Nyxhan! 

Även Nougat visade sig från sin bästa sida och vann en Ho2 samt kom trea i den andra, tyvärr med fem fel så ingen pinne men mycket fina lopp ändå. Från gårdagens klass 1-tävling fick han dessutom med sig en tredjeplats i Ag1, så han är verkligen på gång nu...  
 

2017-07-16 Fagersta kk Agilityklass 2 x 3 för Nyxh. Tyvärr inga resultat att yvas över, två diskar och ett nollat lopp men placering precis utanför pinnplats... Nya tag! 

Piteå SKK int utställning för Mirre som för dagen var helnaken och dessutom störd av något i ringen, oklart vad. Resultat VG denna gång men de kommer igen.

2017-07-15 Tollarps BK Fina Noir (S. Nuit Noire) blev BIR med ck och jättefin kritik på Tollarps BK i helgen. Bra jobbat av Snygg-Noir och matte Kerstin! Grattis!

2017-07-08 Åbyn/Byske BK, Marianne och Mirre debuterade i rallylydnadens avancerade klass och gjorde det så bra att de vann på 95 p (kvalificerande resultat) och fick dessutom domarens hederspris för utförandet och det fina samarbetet! Så roligt! Stort grattis!

2017-07-02 Hudiksvalls BK/aussiklubben arrangerade rallylydnad alla klasser i samband med sin specialutställning och Nougat visade direkt var skåpet skulle stå genom att sopa hem 98 poäng och en andraplats i fortsättningsklassen. Eftersom det var hans tredje resultat fick han dessutom en ny titel på kuppen, RLD-F! Stort grattis till duktiga Nougat och matte Hanna!

2017-06-28 SSRK Södra, Mica gk anlagsklass viltspår med utmärkt omdöme. Grattis till mångsidiga Mica! 

2017-06-17 Uppsala BK, en stekhet eftermiddag med 4 lopp i tät följd. Nyxh klarade den utmaningen riktigt bra och vi tog hem två nollor, två andraplaceringar och två pinnar (en i Ag 2 och en i Ho 2)! Nu är hon uppflyttad till hoppklass 3 om vi vill, men jag tror vi ska avvakta lite med det ändå. 

2017-06-11 Vejen DKK, Mica kör en favorit i repris och blir BIM med ck och CACIB i dag också. Erbjöds även cert men fick avstå det pga att hon blev champion igår. Nu är hon även Crufts-kvalificerad men matte säger att hon inte ska behöva åka.. ;) Hur som helst; grattis idag också! 

2017-06-10 S. Noblesse Noble (Mårten) blev Ex 2 ukl med ck och superfin kritik på Finska rasspecialen för belgiska vallhundar för specialdomare! Stort grattis! 

2017-06-10 Vejen DKK, Mica inledde sin utlandskarriär med att bli BIM med ck, cert och CACIB på danska kennelklubbens internationella utställning i Vejen idag. I och med det fick hon ytterligare två titlar före sitt namn; DK UCH och CIB (Internationell utställningschampion)! Stort grattis till snygg-Mica! Även dottern Maya (Dark'n Smart My oh My) fick finfin kritik och slutade som BIR-valp. Kul! 

2017-05-26 Timrå BK, långhelg i agilityns tecken. Det började bra med ett nollat hopp2-lopp med 3:e placering och pinne för Nyxh och detsamma för Nougat i hoppklass 1 redan första dagen, men därefter blev det mest diskar och en och annan stolpe ut... Nougats pinne var i varje fall hans tredje så nu kan han flytta upp till klass 2 om matte vill. Grattis till det! 

2017-05-25 Vantaa Finland. S. Noblesse Noble, Mårtens tur att vänstervarva. Ex 2 i unghundklass i den tuffa finska konkurrensen för rasspecialisten Jesper Andersson. Grattis!  

2017-05-21 Hässleholm SKK, S. Micace' (Mica) har vänstervarvat med ex 1, ck CACIB och BIR som resultat. Domare Thomas Rohlin. Grattis! 

2017-05-21 Härnösands BK, rallylydnad fortsättningsklass. Hanna och Nougat två kvalificerande rundor, en andraplats med 97 p och en 8:e plats med 84 p. En mastig helg tog ut sin rätt på den lilla mallehjärnan i den sista rundan och poängen blev därför därefter. Men vad gör väl det så länge resultatet räcker ändå!.. Grattis till en galet fin helg för er! 

2017-05-20 Söderhamns BK, Debut i appellklass spår för Nougat på ett blåsigt flygfält. Det var svårt tyckte han men lyckades ändå komma runt med alla pinnar och 7-7,5 i betyg. En dubbeltia på budföringen och en stabil lydnad räddade dagen och uppflyttningen var ett faktum. Det räckte till en femteplats på 195,75 p. Stort grattis! Bra jobbat!! 

2017-05-18 Piteå S.Mirage (Mirre) gjorde idag sitt doftprov för nosework på Hundvis Hundskola i Piteå med godkänt resultat för eucalyptus. Grattis! 

2017-05-13 - 2017-05-14 Härnösands BK, Agilityhelg i Härnösand, dag 1: Bijou, avdammad pensionär som inte tävlat på några år lyckades få till ett nollat lopp i agilityklass 3 och en tredjeplats. Men att agility även går på tid hade hon visst glömt... Nyxh ett nollat lopp med vinst och pinne i ag2 A och en andraplats utan pinne i ag2B! Duktig Nyxha! Nougaten fick två disk men delvis riktigt fina lopp som gav mersmak...

Dag 2 var Nougats dag med vinst och pinne i hoppklass 1! Bra jobbat! Stort grattis! Nyxh fick ett nollat lopp med en tredjeplats utan pinne i hopp 2, övriga lopp kan sammanfattas med ett enda ord; disk... På't igen! 

2017-05-06 Njurunda BK Dubbla klasser i Rallylydnad N och Nougat sätter 94 poäng i den ena (plac 6/32) och 92 poäng i den andra (plac 8/32) vilket ger den första, men förhoppningsvis inte sista, titeln, RLD N! Grattis!

2017-95-01 Timrå BK, Debut i nya lydnadsklass 1 för Hanna och Nougat. Överlag  ett fint program blandat med två nollor där den lilla nougathjärnan inte riktigt orkade hålla ihop hela vägen. Många nya moment och bara en veckas träning innan kan vara lite i minsta laget kanske... Nåja, känslan och entusiasmen var på topp så nästa gång sitter säkert alla momenten också!  De fick ihop 213 p som räckte till klassvinst!

2017-04-29 Bro Håbo BK, Nougat levererar ett riktigt fint MH där han tar sig an uppgifterna på ett strålande sätt banan igenom! 

2017-04-23 Matfors BK, Nytt försök i startklass lydnad för Nougat och Hanna. Denna gång var marginalen på rätt sida och de slutade på en tredjeplats av 11 startande, 165,5 p och uppflyttning! Stort grattis! 

2017-04-09 Leksands BK. Nougat (Subtils Nougat Nordique) och matte Hanna tog första pinnen i hoppklass 1 i Leksand idag! Bedriften blev inte direkt mindre av att matte missat banvandringen och fick köra mer eller mindre på känn! Det räckte alltså till ett nollat lopp och en fjärdeplats. Grattis, grattis! Även dagens övriga lopp av debutanten hade sina ljuspunkter.

Nyxh gjorde också säsongsdebut med en 7:e plats som bäst i ag2, tyvärr 5 fel där men känslan var riktigt bra. Det bådar gott för kommande tävlingar...

2017-03-25 Örnsköldsviks BK, Debut i Rallylydnad för både Nougat och matte Hanna. De fick ändå till en fin runda och noterades för 93 p och en sjätteplats av 30 starter! Grattis till er

2017-01-29 Timrå BK Smågrabbarna i N-kullen börjar bli tävlingsmogna. Först ut att prova vingarna officiellt var Hanna och Nougat som idag debuterade i lydnadens nya startklass i Klass Arena i Timrå. De gjorde mycket bra ifrån sig och det blev en klart godkänd debut med en totalpoäng på 159 poäng och godkänd, endast en ynka poäng från uppflyttning. Placering 7 av 20 startande. Stort grattis!

2016-12-18 Piteå HU. Marianne och Mirre levererar igen! Denna gång i lydndsklass 2 med 173 poäng, förstapris och seger! Ni är så grymma! Stort grattis från stolta uppfödare! 

2016-12-11 Finsk Vinnare 2016, FKK Helsingfors. Mårten (S. Noblesse Noble) debuterar i officiella sammanhang med Ex och placeras som 3:a i en mycket stark juniorkonkurrens av sex hundar. Snygga Mårten kommer vi att få se mer av framöver. :)

2016-12-04 Svensk Vinnare 2016, Skk Internationell utställning i Stockholm. Domare: Jesper Andersson, Subtils Kola (Bruno) ex2 vet, Subtils Mirage (Mirre) ex1 ökl CK 3 btkl r-cacib och Bijou v H Schothorsterpark (Bijou) ex1 vet CK, 2 btkl, BIR veteran och Svensk Veteranvinnare 2016. Samtliga med mycket fin kritik!

2016-10-16 Storslam idag på SKK internationella utställning i Sundsvall! S. Mirage (Mirre) ex 1, CK, CACIB och BIR och S. Kola (Bruno), 13 år ung, ex 1, CK och BIM tillika bästa veteran! Båda med superfin kritik! 

2016-10-09 Piteå BK och Marianne och Mirre briljerar igen! Debut i lydnadsklass 1 ihop och de slår till med hela 186 p, naturligtvis ett förstapris och en andraplats i resultatlistan! Ni är så grymma! Stort grattis! 

2016-10-08 Skellefteå HU, rallylydnad F och Bruno (S. Kola) noterades för 90 p,  plac 7 och fick därmed titeln RLDF, Mirre (S. Mirage) fick två kvalificerande resultat i samma klass (89 p/plac 9 och 99 p/vinst) och därmed även hon titeln RLDF! Så duktiga! Stort grattis! 

2016-10-01 Skellefteå BK, appellklassdebut för Mirre (S. Mirage) och matte Marianne. Ett fint spårarbete med alla pinnar in resulterade i betyg 9-9 och när de sen gjorde en stabil insats på lydnaden var uppflytten i hamn! Slutresultatet blev 249,5 poäng och en fin andraplats av 10 startande! Stort grattis från stolta uppfödare som är så glada för att Mirre kom i just Mariannes händer för knappt ett år sedan! 

2016-09-24/25 Agilitytävlingar på Timrå BK. Åtta lopp på två dagar blev lite mycket för Nyxh's lilla hjärna (och för matten med) vilket medförde en del blandade resultat men vi fick ändå med oss 3 pinnar hem innan helgen var slut! Två av dem kom i agilityklass 1 så nu är vi uppflyttade till tvåan även där och dessutom fick vi en pinne i hoppklass 2 som en liten bonus på det! Placering 2 i båda agilityloppen och vinst i hopploppet! Glada, nöjda och trötta!

2016-09-11 Bodens BK Debut för Mirre och matte Marianne tillsammans i tävlingssammanhang och de gjorde det med den äran. Rallylydnad F stod på programmet och Mirre slog till med full pott (100p) och klassvinst! Hon var även nära ytterligare ett kvalificerande resultat samma dag om inte leksaken i frestelsen blivit alltför svår att låta bli... ;) Rutinerade "storebror" Bruno höll tungan i styr och fixade två kvalificerande resultat (87p och 98p) i samma klass och placerade sig 4:a och 2:a! Många grattisar till dagens finfina resultat!

2016-09-11 Gävle BK Agilityhelg för Nyxh utan större succé. Många diskar, ett ag- lopp med 5 fel och ett nollat hopp2-lopp där två gigantiska svängar och lite långsamt slalom gjorde att vi hamnade alldeles utanför pinnplats den här gången. Nya tag nästa helg... 

2016-08-07 Södertälje BK. Nytt försök för Nyxh och Nougat och idag gick det bättre; Nyxh ex 1 bkl ck cert och BIR och Nougat ex 1 jkl ck och BIM! Domare: Bill Henderson Irland.

2016-08-06 Afbv Svensk belgarutställning SBU på Södertälje BK. Idag var det Bijous dag! Ex ck BIR och BIS 4 på Svensk Belgarutställning, SBU, i Södertälje.

Därutöver blev hon även BIS 3 Bruksmeriterad och BIS 3 Champion. Och hon är inte ens i full päls för tillfället... Nyxh excellent utan ck i bruksklass och Nougat VG i jkl. Domare: Dirk Spruyt, Belgien.

2016-07-16 Gävle BK och Piteå SKK. Nyxh fick sitt första cert och blev även BIR och slutligen BIS 4 bruksmeriterad på Gävle BK i dag. Nougat ställdes officiellt för första gången och fick excellent i juniorklass. Domare: Kitty Sjong, Danmark

Samtidigt i Piteå blev Bruno (S Kola) ex och BIR veteran utan ck samt Mirre (S Mirage) fick nöja sig med ett VG för dagen. Lite snålt av domaren Kelly Anthony, Irland, tycker kanske vi då... 

2016-07-10 Mora BK. Fyra agilitylopp på en dag. Jobbigt för matten men Nyxh höll ihop bra. Började lysande med nollat lopp i agility 1, plac två och vår första agilitypinne. Därefter ett hopplopp med 10 fel och i det andra agilityloppet fick vi en femma på en svår slalomingång, men känslan var ändå rätt bra. Avslutningsvis nollade vi sen det sista hopploppet med placering 2 och pinne som resultat och därmed är Nyxh klar för hopp 2! Trött och nöjd matte! :)

2016-07-08/09 Skk Tvååker, Mica BIR med ck och Cacib med finfin kritik på fredagen för Thomas Rohlin. På lördagen dömde Regina Blessing och Mica föll tydligen henne inte i smaken för det blev "bara" ex utan ck. Sånt är utställningslivet... Grattis säger vi ändå till finaste Mica!

2016-06-18 Tollarps BK, S. Nuit Noire (Noir) kammade hem ex1 CK och BIR på Tollarps BK idag. Grattis säger vi! 

2016-06-12 Söderhamns BK, Lägrespår på klubben idag och Nyxh var grym! Fullt på spår och upptag (avstod budföring) och en finfin lydnad gav till slut totalt 533,25 p och vinst och uppflytt! Underbara hund! 

2016-06-11 Höganäs BK; S.Micace ex 1 bkl, ck cert BIR och BIS bruksmeriterad! Det var det tredje certet och därmed blev Mica även SE UCH! S.Nuit Noire VG jkl

Piteå BK; S. Kola ex 1 vkl, BIR veteran, S. Mirage ex1 ökl, ck 2:a btkl
Hudiksvalls Kennelklubb (inoff); S. Nougat Nordique HP BIR, BIG 4
Många gratulationer till alla berörda och ett extra stort grattis till den nybakade champinjonen! :)

2016-06-02 Hudiksvalls BK. Plötsligt händer det!... Efter en något trevande inledning av agilitykarriären med diskar på de två första tävlingarna lossnade det ordentligt för Nyxh i Hudiksvall ikväll. Två hoppinnar fick vi med oss hem efter en vinst och en andraplats i klass 1. Och dessutom en andraplats utan pinne i agilityklass 1 som bonus på det. 

2016-05-28 Edsbyns BK. Sååå nöjd med dagen! Nyxh uppflyttad till lägre spår trots nollat hopp och avsaknad av budföring! Dubbel-10:an på spåret känns som en skön revansch från förra lördagen... De yttre förutsättningarna var dessutom inte de allra bästa idag med både spöregn och vattensjuk plan, så därför var det extra skönt att vi fick till det ändå.

2016-05-25 Söderhamms BK, sista förstapriset i lydnadsklass 2 kom idag tillsammans med ytterligare en klassvinst. Inte riktigt samma härliga känsla idag men det räckte till 169 p i varje fall och i och med det fick Nyxh sin första titel, LP II! Glad matte! :)

2016-05-22 På Söderhamns BK's inofficiella utställning fick Nougat hp och blev  BIR. Vi orkade inte stanna till finalerna.

2016-05-21 SKK Hässleholm. Desto roligare besked kom från Skåne under dagen där det visat sig att Mica (S. Micacé) fått både cert (det andra i ordningen), cacib och blivit BIR på kennelklubbens stora internationella utställning i Hässleholm. Stort grattis! Nu är championatet nära... ;)

2016-05-21 Söderhamns BK, dags för appellspår för Nyxh. I det stora hela ett bra spårarbete men utan slutapport blir tävlingsdagen ganska kort, så den här tävlingen glömmer vi fort och satsar på revansch redan nästa lördag.

2016-05-18 Söderhamns BK Nytt förstapris för Nyxh i lydnadstvåan! Hon levererade med den äran och bjöd på en härlig attityd genom hela programmet. Hela 184,5 p fick vi ihop med bl a 9,5 på fria följet! Det kommer jag att leva på länge.... Att vi återigen vann klassen gjorde inte saken sämre. :) :)

2016-05-15 Nyxh gjorde sin agilitydebut i Härnösand idag. 2 x hoppklass 1 stod på programmet och vi diskade oss i båda då hon inte kunde motstå en lockande tunnelingång i vardera. I övrigt gick hon jättefint, känslan var bra och debuten får anses klart godkänd.

2016-05-11 Söderhamns BK. Debut för Nyxh i lydnadsklass 2. Ingen topprestation men 168 p räckte till ett förstapris och klassvinst. Duktig Nyxh! 

2016-05-06 AfBV´s rasspecial Ivö. S. Nuit Noire 1 vkl HP, BIM-valp, S. Nougat Nordique 2 vkl HP, S. Noblesse Noble 3 vkl HP. Avelsklass valp BIR, BIS 2 Uppfödarklass valp BIR, BIS 2. Nyxh Sweet Vulcan Ex 1 ukl ck BIM-unghund, S. Micacé Ex 2 bkl ck r-cert, Bijou v H Schothorsterpark Ex 2chkl ck 3btk

2016-05-05 AfBV´s rasspecial Ivö. S. Nuit Noire BIM valp HP, S.Noblesse Noble  valp2 HP, S.Nougat Nordique valp3 HP. Uppfödargrupp valp BIR, BIS2 Avelsgrupp valp BIR, BIS2 (Bijou). Nyxh Sweet Vulcan Ex 1ukl ck BIM unghund, S. Micacé Ex 2 brukskl ck och cert, Bijou v H Schothorsterpark Ex 2chkl ck

2016-05-01 Heby BK. Efter att ha blivit bortlottad vid fyra försök kom idag Nyxh äntligen med på MH på Heby BK. Hon klarade sig i det stora hela riktigt hyfsat om vi bortser från bristerna i tillgängligheten, som är kända sen tidigare och som vi jobbar på. Protokollet i sin helhet finns på hennes sida under Våra hundar.

2016-03-19 Sjöbo BK. Medan de stackars uppfödarna fortfarande vadar i snö drar Anne och Mica i Skåne igång spårsäsongen med en ordentlig rivstart. Årets första lägrespår slutade med 467,5 p, en fjärdeplats av 15 startande och naturligtvis uppflyttning! Härligt! Stort, stort grattis! Vilken tävlingssäsong ni går till mötes! ;)

2015-11-08 Tollarps BK. Anne och Mica har idag debuterat i lägre klass spår. Förutsättningarna hade kunnat vara bättre för det var stormvindar och öppna fältspår som väntade dem! Spåret blev väl svårt tyckte Mica som fick jobba hårt för att komma runt. Endast sex av 23 ekipage gjorde det och Anne och Mica var ett av dem, tyvärr med visst pinntapp i bagaget (två+slut). Resten gick som en dans och resultatet 402 p och godkänd ger mersmak.  De placerade sig dessutom på andraplats på prispallen Bra jobbat i så svåra förhållanden! Uppflyttning är bara en tidsfråga... :D 

2015-10-03 Söderhamns BK, Idag fick Nyxh debutera i lydnadsklass 1. Hon höll ihop fint och presterade ett riktigt fint program som räckte till 184,5 poäng, förstapris och delad seger! Nöjd och glad matte! :)

2015-09-27 Piteå BK, Mir nollar hoppklass 3 och slutar på en finfin femteplats, tyvärr ingen SM-pinne denna gång heller men det kommer... ;)

2015-08-30 Bodens BK. Subtils Mirage (Mir) och duktiga matte  Anna genomförde ett kanonsnyggt lopp i agilityklass 2 och fick som enda felfria ekipage stoltsera överst på prispallen igen. Uppflyttningspinne i hamn också förstås. Stort grattis säger vi! 

2015-07-04 Piteå BK. S. Mirage (Mir) och matte Anna gör sitt första nollade lopp i hoppklass 3. Konkurrensen är mördande på den här nivån och fast tiden var bra räckte det inte till någon SM-pinne denna gång. De slutade på sjundeplats. Men vi är inte oroliga. Det är bara en tidsfråga innan toppresultaten börjar rulla in för vårt agility-dream team! :)

2015-07-01. Åhus BK. Här går det verkligen undan i svängarna! Mica kan numera lägga den första lydnadstiteln, LP1, till namnet. På tre veckor har detta suveräna par, Anne och Mica, skördat tre förstapris i lydnadsettan. Samtliga gånger med finfina poäng och topplaceringar på pallen, nu senast 182,5 p och vinst! Härligt! Stort grattis säger vi! :)

2015-06-25 Osby BK. Framgångarna duggar tätt för M-systrarna. Idag tävlade Anne och Mica lydnadsklass 1 igen. Denna gång slutade de allra överst på prispallen med 168,5 p och förstapris. Way to go girls! :) Bara ett kvar nu...

2015-06-24 Piteå BK. För andra året i rad blev Anna och Mir klubbmästare i agility vid Piteå BKs inofficiella klubbmästerskap. Vårt alldeles egna dream team slog till med två snabba och felfria lopp och därmed var titeln i hamn igen! Stort grattis! Bra jobbat!

2015-06-16 Olofströms BK. Anne och Mica genomförde idag en lysande lydnadstävling i lydnadsklass 1. De gjorde en helgjuten insats som resulterade i finfina 187,5 p förstapris och placering 2! Bland annat kan de stoltsera med betyg 10 i helhetsintryck! Snyggt jobbat tjejer! Och grattis än en gång! :) 

2015-06-06 AfBVs rasspecial i Nacka, Bijou ex3 i Chkl, CK, BIR Bruksmeriterad och BIS 2 Bruksmeriterad. Nyxh som debuterade officiellt slog till med Ex1 jkl, CK, 4btkl BIR junior och BIS1 junior! Jätteroligt! :) Bilen full med fina priser fick vi också...

2015-06-06 Umeå BK. Amma och Mir fick äntligen sin sista, hett efterlängtade pinne i agilityklass 1 och blev därmed uppflyttade till agility 2. Vinst blev det dessutom på köpet! Grattis, grattis!

2015-05-24 Skellefteå BK. Anna och Mir plockade i helgen hem pinne nr 2 i ag1 och gjorde dessutom finfina debutlopp i hopptrean. Jättekul! Vågar vi redan nu sticka ut hakan och påstå att de kommer att finnas med på startlinjen på SM nästa år?!... ;)

2015-05-23 Nyxh BIR med HP och fin kritik vid inoff. utställning i Sundsvall.

2015-05-03 Bästa Anna och Mir har sopat agilitybanorna på Örnsköldsviks BK i helgen. Igår vinst och pinne i hoppklass 2 och idag vinst, pinne och uppflytt till hoppklass 3! Tre pinnar på tre raka starter är grymt gjort! Stort grattis från stolta uppfödare!

2015-05-03 GÄKK, Nyxh har utställningstränat på inofficiell utställning i Gävle idag. Det gjorde hon med den äran och kammade hem Hp och BIR, men blev utan placering i gruppen.

2015-04-25/26 Anna och Mir har haft en minst sagt lyckad rallylydnadshelg på Piteå BK. Lördagens fina och kvalificerande runda på 73p följdes upp av ytterligare en på söndagen. Denna gång blev det 87p och en 8:e plats. Framgångarna innebär att Mir nu kan sätta titeln RLD-N framför sitt namn i fortsättningen. Stort grattis! :)

2015-04-19 Mica gjorde idag sitt MT. Tyvärr hade hon inte någon bättre dag och matte Anne tyckte inte hon stod att känna igen riktigt. Det avspeglades också i resultatet som tyvärr bara blev 237 p och ej GK. Bättre lycka nästa gång!

2015-04-19 Inoff. utställning i Sala där Nyxh fick Hp och BIR samt placerade sig som BIG-2. En lyckad debut i utställningsringen.

2015-03-15 Luleå BK, Anna och Mir debuterade idag i rallylydnadssammanhang med den äran! En finfin och stabil runda resulterade i 93 poäng och placering 8/33. Vi är säkra på att vi kommer att få se framtassarna på detta dreamteam under vårkanten. Stort grattis! Go girls!

2014-11-16 Piteå BK. Vid hemmatävlingarna i agility gjorde Anna och Mir ett strålande hopplopp i kl 2 idag. De var både snabba och felfria så det resulterade i en fin andraplats och uppflyttningspinne! Grattis! Bra jobbat! :)

2014-11-08 Karlshamns BK. Anne och Mica har idag tävlat appellklass spår med den äran. Trots att Mica blev ordentligt störd av en hare på påsläppet kunde hon till slut samla sig och lösa uppgiften. Alla pinnar bärgade och riktigt fint spårarbete de två sista tredjedelarna är klart godkänt efter omständigheterna. Fullt på budföring och platsliggning och betyg på allt på lydnaden gav 243.5 poäng och uppflytt! Placering 4/10. Stort jättegrattis från stolta uppfödare! :)

2014-10-25 Söderhamns BK. Bijou klubbmästare i agility 2014!

2014-09-21 Tollarps BK, Anne och Mica har debuterat i appellklass spår. En pinne borta, fullt på budföringen och lite blandad kompott på lydnaden resulterade i 171,5 p och godkänd. Uppflyttningen fixar ni nästa gång, var så säkra!... ;)

2014-09-14 SKK int. Eslöv. S. Micace (Mica) fick idag ex, CK, 2btkl och R-CACIB för Dirk Spruyt. Grattis säger vi! :)

2014-09-07 Bollnäs BK. S. Miaou har tävlat lydnadstvåan på Bollnäs BK idag. Hon visade en underbar attityd programmet igenom och det trots att den klumpiga matten lyckades med bedriften att kliva på henne vid inte mindre än två tillfällen... :0 Skäms på mig, men jag skyller på att jag hade feber.. Det räckte trots mattens fadäser till finfina 185,5 poäng, förstapris och klassvinst! Sååå nöjd matte! Idag var hon grym, min Miaou :)

2014-08-30 Ny succé för dreamteam Anna och Mir på Bodens BK. Vinst och pinne i agilityklass 1 och i övrigt finfina hopplopp i klass 2 som slutade med disk då marginalerna i denna sport som bekant är oerhört små. Loppen gav dock helt klart mersmak, tyckte Anna. Stort grattis säger vi. Ni är kanonduktiga! :)

2014-08-23 Anne och Mica tar sig an rallylydnadens fortsättningsklass igen och gör de så bra att sista kvalifikationen är i hamn. Mica kan nu lägga titeln RLD F till samlingarna. Något säger oss att det kommer fler... ;) Grattis tjejer! 

2014-08-17 Luleå BK. Superteamet Anna och S.Mirage slog till och vann hoppklass 1 efter ett kanonlopp på en mycket bra tid. Sista pinnen var därmed i hamn och hädanefter återfinns dessa grymma tjejer i hoppklass 2! Stooort grattis! Ni är grymma! :)

2014-08-02 AfBV SBU Domare: Amanda Maclaren. Bijou v H Schothorsterpark, för dagen iklädd minimal bikini, ex 2 i championklass, inget CK pga den lätta klädseln men i övrigt en fin kritik. Subtils Miaou ex1 och cert i bruksklass, 3 btk och BIS1 bruksmeriterad!! Även hon en mycket fin kritik! HURRA! :D

2014-07-27 Eslövs BK. Duktiga Anne och Mica knep idag sin andra uppflyttningspoäng i rallylydnadens fortsättningsklass. Trots 33 graders värme fick de till en finfin runda på hela 96p och placering 3/21. Grymt bra jobbat! :)

2014-07-13 I spöregn tog sig Anne och Mica an rallylydnadens fortsättningsklass på Rönne HU idag. Klassdebuten resulterade i ett kvalificerande resultat på 78 p! Anne själv grämde sig dock lite över att hon gjort två förarfel under rundan, vilka orsakade hela poängavdraget, annars hade de fått full pott.... Men vi andra tycker inte det spelar så stor roll, ni är kanonduktiga ändå! Stort grattis! :)

2014-07-06 Härnösands BK. Äntligen kom den sista pinnen i hoppklass 2 och Bijou är nu en renodlad klass 3-hund! Uppflyttningen kröntes av klassvinst! NÖJD! :)

SKK Int.utställning i Piteå. S.Kola Ex CK 1Bhkl BIR veteran och BIM! S.Mirage Ex CK 2Btkl och R-CACIB! Båda med finfin kritik. Stort grattis till er båda!

2014-06-29 Söderhamns BK. Regnet vräkte ner och termometern stod på 8 grader så humöret var väl inte helt på topp när vi gick ut för att tävla lydnadstvåan idag. Miaou blandade och gav lite i de olika momenten och det resulterade i försmädliga 158p, visserligen med en klassvinst men lite surt ändå....

2014-06-25 KM Piteå BK, Anna och Mir sopade banan på kvällens klubbmästerskap och kan nu titulera sig klubbmästare i large 1014! Stort grattis! :)

2014-06-14 Lägre klass spår Söderhamns BK. Eftersom Miaou blev uppflyttad ur appellen knappt tre veckor tidigare och vi inte hunnit träna alls på de nya skottmomenten valde jag att avstå från både platsliggningen och budföringen. Med hela 90 poäng borta av ovanstående orsak var målsättningen med dagen att åtminstone försöka bli godkänd, men döm om min förvåning när duktiga Miaou slår till och gör en kanoninsats på övriga moment och vi landar på 466,25 poäng, en tredjeplats och UPPFLYTTNING!! :D :D Dubbeltia på spåret och dubbeltia på upptaget och för övrigt en riktigt fin lydnad! Matten pöser över av glädje och stolthet! Mitt duktiga lilla ❤️!

2014-06-01 Hudiksvalls BK agility. Nollat lopp och en andraplats av 23 startande för Bijou i hoppklass 2 men ingen pinne pga ett ynka tidsfel på 0.98 sekunder.

2014-05-29 AfBV Ivö specialutställning, Subtils Micacé, ökl excellent med CK, BIS-3 ökl. Domare: Dyllis Knight

2014-05-25 Mir och Anna fortsätter att briljera! Ny pinne och placering 2 efter ett nollat lopp i hoppklass 1 i Skellefteå. Sedan slår de till med en klassvinst i agilityklassen av 34 startande, tyvärr med 5 fel så ingen pinne denna gång. Ni är grymma!! :) Stolt uppfödare...

2014-05-24 Vilken helg för M-töserna! I gassande sol och tryckande värme gör S.Miaou en riktigt fin prestation på appellspåret vid Söderhamns BK. Med två nollor i protokollet (budföring och hopp) håller hon ändå ihop bra i hettan och vi landar på precis 224 p, placering 2 och uppflyttad! GLAD MATTE!! :D :D Mest nöjd är jag med betyget 9,5/10 på spåret!

Och som om inte det vore nog går syster S.Mirage och duktiga matte Anna och får en uppflyttningspinne i hoppklass 1 i Skellefteå, plac 4/34! Jättegrattis till er!!

 

Äldre resultat

Svensk vinnare-10 SLCH Nord & Int Ch Subtils Inouï i full fart på agilityplanen